fbpx

GastroTools

vinde cuptoare Rational noi si second-hand
Cere o ofertã

Rational este un leader de piatã care se reinventeazã an de an

  Am ales sã comercializãm produse Rational pentru cã, din experienta noastrã, alegem sã lucrãm pe echipamnete fiabile în timp. Calitatea unui preparat este în directã legãturã cu echipamentul pe care a fost realizat.

  GastroTools recomandã produsele RATIONAL, gama ICombi Pro este o alegere perfectã pentru orice bucãtãrie. 

  Am ales sã comercializãm produse Rational pentru cã, din experienta noastrã, alegem sã lucrãm pe echipamnete fiabile în timp. Calitatea unui preparat este în directã legãturã cu echipamentul pe care a fost realizat.

  GastroTools recomandã produsele RATIONAL, gama ICombi Pro este o alegere perfectã pentru orice bucãtãrie. 

 

ATA ITALIA

Datorită experienței noastre din 1973, ATA este un reper pentru bucătari și profesioniști HORECA. Echipamentele noastre de bucătărie și mașinile de spălat vase au sprijinit trei generații de 3 bucătari, ajutându-i în visul lor de a încânta clienții și de a asista la poveștile lor de succes.

Povești de bucătărie înrădăcinate în tradiții, gust, inovație și cercetare și amestecate cu un vârf de creativitate: aceleași ingrediente pe care le folosesc bucătarii noștri pentru a-și crea rețetele perfecte și pe care le aducem produsele noastre pentru a le face posibile.

Gico Italia

Pe piața fabricilor mari, GICO se remarcă prin experiența sa mare și tradiția îndelungată, ideile exclusive, proiectele personalizate, soluțiile de ultimă generație, noile provocări.

ZANOLI Italia

În 1952 apare lansarea Electropizza, primul cuptor electric de pizza de la Zanolli. Experiența și entuziasmul lui Giovanni Zanolli, combinate cu înțelegerea de afaceri a fiului său Gianfranco, dă naștere primului dintr-o succesiune de produse fine cu un grad ridicat de fiabilitate.. În 1982, Zanolli prezintă un brevet extraordinar pentru primul cuptor modular italian, Teorema, conceput pentru a se potrivi cerințelor de producție ale clienților săi. În 1987, mâinile abile ale echipei de proiect Synthesis au pus la punct primul cuptor italian cu tunel ventilat care continuă să fie liderul pieței europene pentru vânzări și gama de produse. Acestea sunt revoluțiile minore și majore care au pus definitiv Zanolli pe primul plan în industria italiană și europeană de preparare a pizza, pâine și produse de patiserie. Pentru a susține creșterea numărului de comenzi, în 1991 și apoi în 2010, atelierul de metal s-a extins și s-a mutat pe site-urile a ceea ce este încă astăzi sediul de proiectare și producție în Sommacampagna și în Villafranca, în provincia Verona. În 2019, gama de cuptoare pentru pizza este îmbogățită cu AVGVSTO, cuptorul tip boutique care combină stilul, performanțele și economia de energie.

VESTA ITALIA

Vesta srl s-a născut din unirea experienței, cunoștințelor, capacității, pasiunii și din dorința îmbunătăţirii produselor zi de zi.

De-a lungul anilor am dezvoltat o gamă completă care evoluează constant pentru a satisface cererea unui aparat din ce în ce mai ofisticat și performant pe o piață foarte competitivă.

SIRMAN  ITALIA

De la 50 de ani Sirman produce cele mai bune mașini de prelucrare a alimentelor pentru bucătăria profesională, industria mică de procesare a cărnii și comerțul cu amănuntul.
De la ideea antreprenorială a fondatorului Nereo Marzaro până în prezent, Sirman s-a angajat constant cu un nivel ridicat de organizare și muncă în echipă pentru a satisface nevoile a peste 600 de dealeri la nivel național și 126 de țări din întreaga lume, cu produse concepute și fabricate în întregime în Italia.
Astăzi, Sirman este lider în industrie datorită celei mai complete game de mașini de prelucrare a alimentelor, proiectate cu o combinație perfectă de tehnologie și fiabilitate, inovații și soluții pentru a satisface și a depăși cerințele restaurantelor, barurilor, pizzeriilor, măcelăriilor, supermarketurilor, laboratoarelor. , colectivități și plante. Acesta este rezultatul remarcabil al inginerilor care lucrează în fiecare zi în departamente de înaltă tehnologie pentru cercetarea și dezvoltarea de soluții eficiente pentru a extinde în continuare linia.
Departamentul de cercetare și dezvoltare cu 12 ingineri cu 8 stații de modelare 3D pentru a gestiona toate etapele procesului de dezvoltare a produsului împreună cu forța de vânzări axată pe înțelegerea și abordarea nevoilor crescânde și în continuă schimbare ale clienților pentru a crea o strategie la nivel înalt fi singurul partener global pe piața italiană și recunoscut la nivel internațional.